Dansk English

Designa Møbler

Designa blev grundlagt i 1992 af Henning Christensen og firmaet hed dengang Designa Møbler A/S. Dette er siden ændret til Designa A/S og det skete i forbindelse med at vi i 2000 også begyndte at producere køkkener.
I dag er vi i Danmark mest kendt for vores køkkenproduktion og vores køkkenbutikker, men møbelproduktionen udgør stadig en væsentlig aktivitet på fabriksområdet i Kjellerup.
 
Tilbage i 1992 besluttede Henning Christensen sig for at starte produktion af møbler i spånplader belagt med melamin. Henning Christensen havde i mange år et byggefirma sammen med sine brødre, men valgte nu i stedet at satse på møbelproduktion.

Det første produkt var et tv møbel, som blev afsat til detailkæder og møbelbutikker i Danmark. Derefter kom der et garderobeskab i sortiment og siden gik det stærkt, både med udvikling af nye produktgrupper men også med at udvide kundegruppen.

I dag har vi kunder i hele verden.
Danmark er stadig det største marked, men Norge, Finland og Sverige udgør i dag ca. 50 % af omsætningen. I 2006 indgik Designa et tæt samarbejde med en stor japansk postordrekunde og dette samarbejde har betydet meget for udviklingen af nye produktions- og pakkemetoder.
 
 

Design, kvalitet og nytænkning har siden starten været fundamentet for Designa.
Virksomheden ejes stadig 100% af entreprenør Henning Christensen. Fabrikken er beliggende i Kjellerup i Midtjylland, hvor vi har administration, produktion, lager, distribution og showroom.
 
Designa beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere og er dermed en af lokalområdets største virksomheder.