Dansk English

Designa Møbler

Historien om DESIGNA

DESIGNA blev grundlagt i 1992 af Henning Christensen og hed dengang Designa Møbler A/S. Dette er siden ændret til DESIGNA A/S, og det skete i forbindelse med, at virksomheden i 2000 også begyndte at producere køkkener.
 

I dag er DESIGNA i Danmark bedst kendt for køkken-, bad- og garderobeproduktion samt et stort butiksnet. Møbelproduktionen udgør dog stadig en væsentlig aktivitet på fabrikken i Kjellerup.
 

Danmark er stadig DESIGNAs største marked, mens Norge er i hastig vækst og i dag udgør en markant del af omsætningen. I 2006 indgik DESIGNA et tæt samarbejde med en stor japansk postordrekunde og dette samarbejde har betydet meget for udviklingen af nye produktions- og pakkemetoder.
 
Design, kvalitet og nytænkning har siden starten været fundamentet for DESIGNA. DESIGNA har hovedsæde i Kjellerup i Midtjylland, hvor vi har administration, produktion, lager, distribution og showroom.

DESIGNA er 100% danskejet. Vi producerer det meste på egne moderne fabrikker i Kjellerup i Midtjylland, hvor ca. 120 medarbejdere hver dag arbejder på at hjælpe de mere end 50 butikker i Danmark, Norge, Færøerne og Asien. Derfor er DESIGNA en af lokalområdets største virksomheder.